Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/infusions/stats_info_panel/log.inc.php on line 644
Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'UTC' for 'UTC/0.0/no DST' instead in /var/www/html/infusions/stats_info_panel/log.inc.php on line 654
Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'UTC' for 'UTC/0.0/no DST' instead in /var/www/html/infusions/stats_info_panel/log.inc.php on line 654
Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'UTC' for 'UTC/0.0/no DST' instead in /var/www/html/infusions/stats_info_panel/log.inc.php on line 654
Kto? Gdzie?
Odwiedzający oglądają:
Table './fusion/fusion_stats' is marked as crashed and should be repairedTable './fusion/fusion_stats' is marked as crashed and should be repaired
Table './fusion/fusion_stats' is marked as crashed and should be repaired
Sylwester_catering z klasa
dodawanie firmy
Zapraszamy na SYLWESTER 2009/2010
MENU:
Na początek:
-Barszczyk czerwony z pierożkami z mięsem.
-Kotlet schabowy nadziewany po myśliwsku, z sosem
winno-czosnkowym, ziemniakami i zasmażaną kapustą
-Lody waniliowe z sosem wiśniowym i miętą.
Przekąski zimne:
-Carpaccio z łososia na cytrynie.
-Śledź w czosnkowej marynacie.
-Pieczeń z karczku z morelami w miodzie.
-Roladki ze schabu ze śliwką i wędzonym boczkiem.
-Szynka ze szparagami i sosem tatarskim
-Rolada biszkoptowa z szynką parmeńską i brokułami.
-Tymbaliki z golonki.
-Sałatka z selera z jabłkami i orzechami.
W trakcie:
-Bogracz cygański (z trzech rodzajów mięs) i warzyw z dzikim ryżem.
Nad ranem:
-Żurek staropolski z białą kiełbasą.
Napoje:
-Wódka biała 0,5 l. na parę, szampan na 4 osoby.
-Sok pomarańczowy ,woda mineralna, (bez limitu)
-Kawa ,herbata (bez limitu)
Cena powyższego menu wynosi 400 zł. na parę.
Zabawa odbędzie się w sali przy ul. Wierzbowej 51 B w Łodzi o godz.20.00..
Informacje i zapisy pod nr tel. 508-313-564